Corinne van Lelieveld nieuwe zakelijk leider

Corinne van Lelieveld is per 1 mei 2019 de nieuwe zakelijk leider van Theatergroep De Jonge Honden uit Zwolle. Samen met artistiek leider Jolmer Versteeg zal Corinne van Lelieveld de organisatie gaan verstevigen en professionaliseren. 

Corinne van Lelieveld (1972) studeerde Kunst- en Cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Als zakelijk leider werkte ze de afgelopen tien jaar onder andere voor theatergezelschap Hotel Modern en dansgezelschap WArd/waRD. Bij Theatergroep De Jonge Honden zal van Lelieveld verantwoordelijk zijn voor de zakelijke leiding en fondsenwerving.

Theatergroep De Jonge Honden ontvangt de komende twee jaar een subsidie van 100.000 euro van de provincie Overijssel. Deze subsidie is bedoeld om de organisatie artistiek en zakelijk te ontwikkelen en te versterken. Dankzij deze subsidie en het aantal toenemende projecten kan Theatergroep De Jonge Honden de organisatie nu uitbreiden met een zakelijk leider.

Corinne: ik kijk ernaar uit de organisatie verder te professionaliseren en fondsen te werven voor de unieke producties van De Jonge Honden, waardoor ook het bereik en de naamsbekendheid van het gezelschap zullen toenemen.

Artistiek leider Jolmer Versteeg: “Onze ambitie is om nog meer openluchtvoorstellingen te maken gebaseerd op cultureel erfgoed en daarin verder te groeien”